De Kruidenklets is verhuisd!

Pas enkele maanden geleden ging mijn blog hier van start als een proefprojectje.
Vanaf 9 mei 2007 is AnneTannes Kruidenklets nu terug te vinden op haar definitieve stek, als onderdeel van AnneTannes Kruidenmand.
Ik verwelkom je graag daar...

15 maart 2007

Welke Blog wordt het? Gebruiksvriendelijkheid en lay-out

Ik heb mijn blog nu zowat een maand on-line, maar ben intussen toch op zoek geweest naar andere mogelijkheden, mede omdat ik de blog-software op termijn graag bereikbaar zou willen maken via mijn eigen domein.

Ik heb de indruk dat WordPress in dat verband betere mogelijkheden zou kunnen bieden, maar wil dat nog eerst even uitproberen.
Voorlopig heb ik daarom mijn blog op twee plekken. Op Blogspot staat de 'oude' (nu ja) blog, op Wordpress.com vind je de 'nieuwe'. Die heeft minstens voorlopig een andere lay-out, enerzijds om dat de gehoste vorm van wordpress minder mogelijkheden biedt om de layout aan te passen, anderzijds omdat ik ook wel eens iets helemaal anders wilde uitproberen.

Om mezelf te helpen beslissen voor welke vorm ik uiteindelijk kies, zou ik graag commentaar horen op beide blogs...

Elke feedback is dus welkom...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Page Not Found krijg ik als ik op je wordpress klik. Zelf gebruik ik wordpress al lange tijd en nu ook op mijn eigen domein. Ik vind het uitgebreid en gebruiksvriendelijk. En veel templates om te kiezen.
liefs Laïs
www.juststorm.nl

AnneTanne zei

Dankjewel Laïs,
Het foutje in de link is intussen gecorrigeerd... Maar je had de weg al gevonden, zag ik!